<% PM %>
Latest Shouts In The Shoutbox -- View The Shoutbox · Rules -  


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

» Jose Vasquez Vergara
Jose Vasquez Vergara
 Posted: Mar 9 2014, 06:37 PM
Quote Post
Profile

played by "Az egy dolog, hogy megérzed a félelem szagát az ellenfeled bőrén. De az már egy másik, hogy négyjegyű digitális kiírást kapsz a rettegéséről, hazugságainak és mentegetőzésének teljes spektrumát láthatod, miközben kétségbeesetten próbálja menteni az életét..."

JOSE VASQUEZ VERGARA

Years234 PostsCDS társaságPM


user posted image

Születési név: Jose Vasquez Vergara
Kódnév: Fekete Mamba
Születési hely: Mexikó City
Születési év: valamikor a 2000 évek vége
Életkor: 82 év
Nem: Férfi
Csoport: CDS

Polgári foglalkozás: Volt orvos jelenleg CDS testőr
Családi állapot: Egyedülálló, gyermeke nincs vagy legalábbis nem tud róla.


Stílus

Öltözködés: céges öltönyök
Hajviselet: kopasz
Ismertetőjegyek: bal arcfélteket borító tetoválás, fekete cyberoptikák, tükröző napszemüvegnek tűnő optikai pajzs
Nemzetiség: spanyol
Nyelvek: spanyol, angol, japán, kínai.


Kinézet

Közel két méter magas hegyomlás és még, ehhez mérten is „túlontúl”izmos alkat köszönhetően az izmait és csontozatát átszövő szintetikus izomrostoknak és a csontszerkezetét megerősítő porcelán-kevlár adaléknak. Kreol bőrt amely teljesen szőrtelenítve van csak bal arcféltekén lévő tetoválás töri meg az olajos barnaságot és két mélyfekete cyberoptikája.
Az optikákon és tetovált kopasz fején túlmenően a tükröző napszemüvegekről, drága kézműves órákról és a személyre szabott sötét öltönyökről lehet felismerni. A legtöbb beépítése elrejtve hever a hatalmas testben és legtöbbjük az ellenfelek legyűrését szolgálják úgy mint a felturbózott idegrendszer és a karbonszálas alkarpengék elvégre hogyan is nézne ki egy vállalati testőrnél egy ormótlan halef.


Augmentációk és beépítések.

Biomonitor, Fénylő tetoválás, Vegyibőr, Átoltott izmok, Izmok és Csontok átszövése, Szubdermális páncél, Toxinsemlegesítő (vérszűrő), Adrenalin mirigy, Interface aljzat (smart fegyvercsatoló), alkarpengék
Cyberoptika: optikai pajzs, hőlátó, termográf szenzor, célkereső (harci számítógép)


Jellem

Cinikus és, szarkasztikus amikor a társadalmi közeg megengedi elvégre a fejesek közelében jobb ha tartja az emberfia a száját. Emberi értelemben vett érzései a beültetett implantoknak köszönhetően kifakultak elcsökevényesedtek, csak a fiatal korában tanult harcművészet etika ami utat mutat neki és egyfajta becsületkódex az életében. A gépeket utálja és gyanakvással szemléli, mert tisztában van vele, hogy egy szép a robotok és a mesterséges intelligenciák le fogják váltani. Az átlag embereket megveti és méla undorral szemléli, mert a gyöngék csak megfogja őket és meghalnak.


Életkép

…. a fiatal punk egészen a reszkető nő fejéhez nyomta az automata repeszpuska vaskos csövét. Vicsorba torzuló szája szegletében apró nyálgöbök gyűltek.
- Szétdurrantom a fejit, te szarparaszt! – fröcsögte – Lefelé avval a fegyverrel!
- Ugye, nem akarod, hogy Billy összeszarozza a falat? – vakkantotta a vadul rángozó bandacsaj, stimulálószerektől finoman remegő kezeivel markolva a túlméretezett pisztolyt. A lézerirányzék rubinvörös foltja Jose széles mellkasán táncolt. Rajtuk kívül csak hullák, üvegcserepek és szétzúzott falszelvények hevertek a bevásárlóközpont márványutánzat padlóján. – [i]Mi lesz már seggfej?![/i]
Jose válaszként bal hüvelyujjával könnyedén megpöccintette a Dragon 201S tűzvezető kapcsolóját, és elhúzta a ravaszt. A fegyver lágyan visszarúgott, ahogy az első plasztik kráterező golyók a fickó medencéjébe csapódott. A következőt egy apró mozdulattal a pillanatra tétovázó lány arcán át a falba küldte. A repeszpuska a padlóra hullott és fülsiketítő dörrenéssel elsült, borotvaéles fémszilánkokkal hintve tele a galériát – néhány átszakította a ódon hatású japán SWAT gyakorlót mintázó testpáncélt, és puffanással Jose lábában landolt. Aztán csend.
Elnézte még egy darabig a borotvafiú görcsösen rángatózó lábát, arca kifejezéstelen volt a képerősítő szempajzsa mögött. A Dragon 201S-t lassan fekete nylon kantárjába csúsztatta. A görcsös remegéssel küszködő nő sértetlenül térdelt a földön csak fehér Dior kosztümjét pettyezte apró cseppekben vérpermet fröccsenése.
- Jöjjön, hölgyem – villantotta rá gépiesen kisfiús mosolyát……


Előtörténet

2000-ban született Mexikó City-ben spanyol anyától és valószínűleg amerikai apától. Apját soha nem ismeret anyja és a nagyszülők nevelték. Jose hamar elkezdett érdeklődni a biológia iránt, élesnek mondható eszének hála ösztöndíjasként került be Mexikó City orvosi egyetemére, ám ez neki nem volt elég. Úgy érezte a családját csak egy fényesen ívelő orvosi karrierrel emelheti ki a szegénységből, tovább törtetett az egyetemi körökben és másod évesként meg is szerzett egy Japán ösztöndíjat Tokióban a mikrosebészet fellegvárában.
Japánban töltött ideje alatt ismerkedett meg az Aikido-val és a kardvívás valamit a botharc rejtelmeivel. A keleti harcművészeti öntudatot még a semminek sem sikerült elnyomnia rengeteg kis iskola oktatott harcművészeteket testedzés és mozgáskultúra néven. Természetesen hivatalosan csak a lágy formagyakorlatokat és a chi egészségmegőrző áramoltatásának metódusait tanították, ám a városon kívül a szabadban tartott edzőtáborok nem erről szóltak.
A japán szigeten eltöltött három év mind szellemének, mind testének jót tett, igyekezete továbbra sem lankadt és ötöd évesként sikerült átkerülnie a kínai Chiba Nigatahaba a kínai idegsebészet fellegvárába hozzájuk képest még a mikrosebészetben élen járó japánok is elmaradottak voltak nem, hogy a nyugat. Az elnyert egy éven kívül még plusz egy évet húzott rá, hogy a lehető legtöbbet tanulhassa meg a kínai mesterektől, főképp az ember-gép interfész és az idegsebészet rejtelmeiből.
Mexikóba visszatérve kitűnőre vizsgázott az orvosi karon, a háta mögött lévő tanulmányok valamint a diplomaeredményeivel, nem esett nehezére elnyerni pályázaton az „új” csoda a mintavárosban Nauspir Cityben egy orvosi állást. Bekerült egy elit klinikára igaz egyenlőre csak a nagy öregek árnyékába dolgozott, ám így is óriási kitörés volt mexikó nyomornegyedeiből, a karrierre szépen ívelt felfelé.
2228-ban aztán bekövetkezett a szociális katasztrófája egy orvosi csapatban a csoda gyógyszer xenodrom ellenére is félrekezeltek egy GRA fejes rokonát az illető meghalt. Természetesen felelősöket akartak, Jose volt aki elvitte a balhét, ugyan az orvosi praktizálástól nem tiltották el ám a klinikáról mennie kellett. Ekkor döbbent rá, hogy a szakmai tudása önmagában kevés ha kapcsolatai lettek volna akkor talán kevésbé tehetséges kollégái közül valakit dobnak oda koncnak, így viszont ő esett áldozatul.
Az életszínvonal emelkedésével Jose igazándiból lecsúszni nem tudott ám választott hivatását gyakorolni „jóakaróinak” hála nem tudta. Városról városra „vándorolt” ám a befolyásos GRA vezető keze előbb utóbb mindig utolérte, ám végleg nem sújtott le mintha élvezte volna a kínokat és megaláztatást mit a háttérből okoz a játékot több mint két évtizeden keresztül űzte egészen 2050-ig amikor is megkezdődött a társadalmi rétegek szétszakadása és Jose beállt a városi rendfenntartók közé „harctéri” szanitécnek végzettségének köszönhetően. „Öreg” fejjel és a meggyötört évtizedekkel a háta mögött már nem volt idealista, inkább a farkasok oldalát választotta kik a „fekete” bárányokat őrzik….
A 2055-ös „zavargások” és technikai csapás alatt végig a rendet fenntartó erőszakszervezetek oldalán szolgál orvosi tanulmányait hasznosítva, 2062-ben a GRA-t szétdarabolják befolyását teljesen elveszti, így egy tönkretett élet után végre van újra esély. Ám Jose már nem vágyik az orvosi pályára, de kora és háttérműveltsége sokat lendít a karrierjén és bekerül a CDS társaság testőrképzésébe az intrikákkal és cyberterroristákkal átszőtt világban 2079-re szilárdítja meg pozícióját, most már a CDS kiemelt fontosságú személyeit védi a maga elegáns ám könyörtelen módján, beültetéseit a cég erőforrásainak köszönhetően tökéletesen összehangoltatja.
2086. Elysium városa Jose a CDS belső testőre génállományát évente regeneráltatja a vállalat génsebészeivel, hiszen így 86 évesen már nem árt vigyáznia a megmarad szerves részének az egészségére emellett ha tud hetente egyszer mindig eljár egy a külvárosban található csak kevesek által látogatott és japán mesterek által vezetett titkos edzőteremben, ahol szinten tartja aikido és botvívó tudását, szinte mindig végkimerülésig edz a földmélyi labirintusrendszerben.
Igazándiból két igaz barátja van az egyik egy kis kínai professzor Fuyuiko Oike aki biotechnológiai vonalon nyomul, a másik egy „örült” technikus McCoy Pauley vele az ember gép interfész valamint az android technológiában szoktak elmerülni, néha kölcsönösen kisegítik egymást, lopás gátlók és egyéb biometrikus szkennerek átrázásában.

--------------------
"Az egy dolog, hogy megérzed a félelem szagát az ellenfeled bőrén. De az már egy másik, hogy négyjegyű digitális kiírást kapsz a rettegéséről, hazugságainak és mentegetőzésének teljes spektrumát láthatod, miközben kétségbeesetten próbálja menteni az életét..."

Mage The New Orleans
Codex(Nadír könnyei)
PM
^

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll